De 25-jarige Goochelaar Leon Heussen uit Panningen laat graag zien wat hij in huis heeft. Hij gelooft dat iedereen van een goede goochelshow geniet, als de communicatie tussen de goochelaar en het publiek goed is.

Leon heeft een enorme passie voor het goochelaarsvak, wat tien jaar geleden is ontstaan. In het Belgische Maaseik ontmoette hij een man in een rolstoel toen hij zelf met een gebroken onderbeen in het ziekenhuis zat. Deze man liet hem een simpele kaarttruc zien, dit inspireerde Leon om zelf meteen aan de slag te gaan. Na tien jaar heeft hij nog steeds een enorme passie voor het goochelaarsvak en creëert hij ook zijn eigen trucs.

Het allerbelangrijkste vindt Leon het persoonlijke contact met zijn publiek. Hij is pas tevreden als hij zijn publiek in spanning houdt. Hij geniet van de reacties die hij daarmee teweeg brengt. De communicatie met het publiek is hierbij belangrijk, want wie wil er nu niet met een onvergetelijke indruk naar huis?

Het stoffige imago van de goochelaar met een konijn in zijn hoed hoort absoluut niet bij Leon. Hij steekt veel tijd in zijn shows en werkt er elke dag hard aan om nog beter te worden. Leon streeft ernaar om mee te doen aan de Nederlandse Kampioenschappen goochelen en hier een mooie titel naar binnen te slepen.

Na afloop krijgt Magic Lee altijd enthousiaste reacties van gasten: een unieke presentatie, humorvolle shows, dynamisch en interactief met een originele aanpak. Leon’s motto is ‘blijf jezelf’. Door dicht bij zichzelf te blijven houdt Leon zijn shows uniek.

Wilt u ook een unieke en onvergetelijke ervaring? Neem dan vrijblijvend contact op met Magic Lee!